Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Legend Laser Pro+: tratament personalizat și rezultate de lungă durată

Suntem conștienți că fiecare tratament de înfrumusețare la care apelează pacienții noștri trebuie să aducă satisfacții încă de la prima utilizare, iar la finalul procesului de schimbare, aceștia să vadă îmbunătățirile pe care și le-au dorit încă de când au intrat pe ușa clinicii. Prioritatea noastră este respectarea acestor dorințe, dar și păstrarea autenticității personale, de aceea, cu utilizarea Legend Laser Pro+ setăm foarte clar obiectivele specifice ale unei proceduri și le oferim pacienților ceea ce își doresc, în condiții sigure, cu un aparat de ultimă generație.

Cauți cea mai bună versiune a chipului și a corpului tău?

La Omini Clinic, folosirea Legend Pro+ reprezintă diversificarea metodelor de rejuvenare a pielii și multiplică opțiunile de stimulare și îmbunătățire a procesului de vindecare naturală a pielii. Mai exact, prin aplicarea Legend Laser Pro+ sunt refăcute straturile superficiale ale pielii, este stimulată producția de colagen și elastină din derm și este îmbunătățit tonusul mușchilor. Toate aceste procese sunt controlate atent cu ajutorul setărilor de personalizare a comenzilor, adaptate pentru fiecare pacient în parte. În rezultat, vă bucurați de schimbări semnificative ale aspectului feței și corpului, oferindu-le o textură fermă, cu mai multă vigoare.

Rejuvenarea pielii și stimularea mușchilor prin tehnologia cu radiofrecvență

Legend Pro+ este un aparat cu laser bazat pe pe tehnologii cu radiofrecvență, testate în mai multe studii clinice, astfel încât obțineți rezultate incontestabile, prin îmbinarea mai multor funcții de întinerire a pielii și revigorare a mușchilor. În procedura de rejuvenare sunt folosite câteva atribute care eficientizează acțiunea laserului, precum:

  • TriPollar RF, care este un aplicator menit să inițieze regenerarea fibrelor de colagen și elastină, prin eliberarea unei energii RF concentrată într-un mod sigur și eficient, generând încălzire controlată a dermului profund.
  • VoluDerm, un instrument cu rol de regenerare a țesutului, prin care sunt eliberați electrozi foarte subțiri ce creează canale utile în refacerea țesuturilor noi.
  • TriFractional, o nouă tehnologie care grăbește procesul de refacere și regenerare a pielii, ameliorand textura suprafeței tratate.
  • Legend M2, o opțiune folosită în rejuvenarea pielii, prin care este combinată încălzirea macro volumetrică a țesutului TriPollar RF cu micro încălzirea precisă a punctelor focale cu electrozi ultra-subțiri. Cu ajutorul Legend M2 este stimulat colagenul de la nivelul pielii și se îmbunătățește tonusul mușchilor.

Obține rezultatele dorite cu Legend Laser Pro+, la Omini Clinic

Fermitatea pielii este puternic susținută de textura mușchilor, de aceea utilizarea Legend Laser Pro+ aduce rezultate încă de la primele ședințe de tratament:

  • vă bucurați de efecte vizibile pentru o perioadă lungă de timp;
  • pe lângă efectul de rejuvenare a pielii, veți observa o îmbunătățire a tonusului feței și vă veți bucura de o senzație nouă de fermitate a suprafeței tratate;
  • încercați noi tehnologii combinate, care oferă rezultate foarte bune, atât pentru aspectul pielii, cât și în funcționarea mușchilor feței;
  • aveți parte de două avantaje în ceea ce privește timpul: aplicarea tratamentului se face în doar câteva ședințe, iar perioada de refacere este de scurtă durată;
  • nu veți simți durere și nici nu trebuie să vă faceți griji pentru senzațiile pe care le veți experimenta în perioada de refacere, deoarece acestea sunt minime și pot fi gestionate cu ușurință.

Redobândiți frumusețea prin folosirea unei tehnologii inovatoare, care stimulează formarea unei texturi noi, prin procese absolut naturale. Cu Legend Laser Pro+ vă bucurați de schimbări personalizate, în condiții sigure, cu rezultate de lungă durată.